Trajecten en Ondersteuning

Voor begeleiding en coaching naar werk en op het werk biedt WIJ 3.0 diverse mogelijkheden. In onze aanpak staat maatwerk centraal; de situatie van de cliënt en zijn behoeften zijn leidend. De trajectbegeleider van WIJ 3.0 bepaalt samen met de cliënt of deelnemer wat wel en niet wenselijk en nodig is om vooruitgang te boeken. En ondersteunt bij het slechten van obstakels. De trajectbegeleider adviseert ook over vervolgstappen richting arbeidsmarkt en biedt de nodige hulp hierbij.

WIJ 3.0 zorgt ervoor dat elke deelnemer die in traject zit een vaste trajectbegeleider heeft. Dit zorgt voor een bekend gezicht en de opbouw van een goed beeld over de cliënt.

WIJ 3.0 heeft verschillende manieren om begeleiding en coaching in te zetten.
De mogelijkheden ziet u hiernaast. Begeleiding&Coaching is vaak afhankelijk van de uitkering of uitkeringsinstantie. De begeleiding kan ook ingekocht worden door een bedrijf of door een particulier.

Contact en informatie

Aanmelden voor trajectbegeleiding kan via dit formulier. Het eerste gesprek is desgewenst ter oriëntatie op grond waarvan de aanmelding definitief wordt of niet. Dit alles is geheel vrijblijvend.

Kom je er met de informatie op deze website en het formulier niet uit, dan kun je ook contact opnemen via:

Telefoon: 030 – 292 65 15
E-mail: info@wij30.nl