Wijkwerkploeg: voor schone straten en pleinen

Wijkbedrijf stuurt wekelijks meerdere malen wijkwerkploegen op pad om delen van de stad schoon te houden. Vanuit de Stadsbrug vertrekt elke ochtend een team en op dinsdagen is er in Overvecht een team actief.

Wat is het?

Met elkaar het afval dat op straat wegrapen en in een grote zak doen. Ervoor zorgen dat waar eerst een hoop troep lag het na jouw actie weer schoon er uit ziet. Veel bewoners waarderen hun wijk beter als er weinig afval op straat is; ze hebben meer plezier in het wonen wanneer straten, pleinen en plantsoenen er schoon uit zien. Jij zorgt voor dat goede gevoel, bij bewoners en zeker ook bij jezelf.

Waar werk je?

Je werkt met je team een bepaalde route af of werkt in een bepaald gebied.

  • De wijkwerkploeg Stadsbrug doet een route in West (Lombk) en Binnenstad. Deze ploeg heet Klienteam
  • De wijkwerkploeg Overvecht werkt in gebied Vulcanusdreef en in gebied Zambesidreef. Deze ploeg heet Cleanteam

Wat vragen we van je?

Om als team te werken moet je er samen voor staan: dus samen vertrekken. Dit betekent dat je op tijd moet zijn. En elkaar helpt. Het is verder belangrijk dat je de taak zo goed mogelijk uitvoert.

Wat bieden we?

Er is begeleiding door een werkbegeleider. Hij ondersteunt je met het uitvoeren van het schoonmaken. Hij is ook aanspreekpunt als je naast het schoonmaken met de wijkonderhoudsploeg op een gegeven moment meer wilt doen op andere activiteiten van WIJ 3.0.

Om het werk te doen krijg je een hesje en een afvalgrijper uitgereikt. En na afloop ontvang je voor elk gewerkt uur een onkostenvergoeding.

Meer weten? Aanmelden?

Voor meer info, bel met: 030-296 13 80 of stuur een email naar info@wijkbedrijfutrecht.nl

Wil je meedoen? Meld je dan:

  • ’s ochtends van mandag t/m vrijdag bij de Stadsbrug, Kon. Wilhelminalaan 6F
  • dinsdagochtends om 08:30 uur voor de entree van gebouw Ghanadreef 2A
  • dinsdagmiddags om 12:30 uur voor de entree van wooncomplex Vulcanusdreef

Of stuur een email naar info@wijkbedrijfutrecht.nl en vermeld je naam, telefoonnummer en welk dagdeel je graag wilt meedoen. Dan nemen we contact met je op.

Indrukken