Verhuis- en recycleservice Nieuwegein

Gaat u verhuizen en heeft u weinig geld om dit te laten doen? Is het niet mogelijk of erg lastig hier familie of vrienden voor in te zetten? Dan helpen wij u graag. Daarnaast hebben we een recycle service waarbij we kantoor en/of oude meubelen en spullen opknappen en een nieuwe leven proberen te geven.

WAT WE DOEN

De verhuis en recycleservice Nieuwegein is voor inwoners die een beperkt budget hebben en voor wie verhuizen een hele opgave is. Locatie Nieuwegein biedt het volgende:

Verhuisservice:

  • inpakken van spullen,
  • demonteren van meubels en verlichting,
  • gordijnen afhalen (incl. gordijnrails),
  • verhuizen van uw huisraad.

RECYCLESERVICE 

WIJ 3.0 heeft een recycleservice waarbij oude (kantoor) meubelen opgeknapt worden. Ook halen we spulletjes op bij particulieren en bedrijven die zij kwijt willen. Wat voor ons niet meer recyclebaar is word ingeleverd bij de kringloop of afvalverzameling.

Informatie en contact

Wilt  meer weten over de verhuis- en recycleservice of wilt u een prijsopgave hebben?
Neem dan contact op met Peter van Mildert via email of via 030-303 99 87 of 06-55493421.

Meedoen?

De verhuis- en recycleservice staat open voor hulp door vrijwilligers met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en die het leuk vinden arbeidsmatig bezig te zijn. Voor iedereen die handig is, of het wil worden, en het leuk vindt om hier mee bezig te zijn. Meer weten? Neem contact op met Peter van Mildert via email of via 030-303 99 87 of 06-55493421.

Of meld je aan via ons online aanmeldformulier.