Sociale Activiteiten

WIJ 3.0 biedt verschillende mogelijkheden voor ontspanning. Voor wie lang thuis heeft gezeten of in behandeling is geweest is het prettig om in een eigen tempo en in een veilige omgeving weer bezig te zijn. En dit te doen met andere mensen die een diverse achtergrond hebben. Een overzicht van ons aanbod vindt u hier.

Ons aanbod varieert sterk. Mensen kunnen elkaar ontmoeten en samen een kopje koffie drinken. Of bezig zijn met tekenen, schilderen en andere creatieve bezigheden. Om iets te maken voor jezelf of voor een vriend of familielid. Ook mogelijk is jezelf te trainen op de sportschool Stapsports, niet alleen ontspannend maar ook een manier om je gezonder te voelen.

Onze sociale activiteiten organiseren we zo veel mogelijk samen met de deelnemers. Hun behoeften en mogelijkheden zijn uitgangspunt. Het is niet ‘u vraagt, wij draaien’. Door gebruik te maken van ieders eigen kracht krijgen de deelnemers zelf ook een beter beeld van hun competenties en drijfveren.

We werken ook samen met onder meer De Wilg om tot een zo divers mogelijk aanbod te komen.

Contact en Informatie

Informatie over de beschikbaarheid van een activeringsplek en informatie over de activiteit kunt u via de genoemde contactpersonen verkrijgen. Kom met ze in contact via: Telefoon: 030-292 65 15 Email: info@wij30.nl Aanmelden voor een activeringsplek kan via het ons aanmeldformulier, toe te zenden naar aanmelden@wij30.nl of Krommerijn 101, 3582 CT Utrecht. Dit formulier is bekend bij elk buurtteam.