Meetellen

Onderzoeksbureau

Meetellen is een onderzoeksbureau van en voor cliënten of ex-partiënten. Met hulp van Meetellen onderzoekt de gemeente Utrecht jaarlijks hoe de praktijk van sociaal beleid door cliënten wordt ervaren. Daarnaast kan Meetellen ook heel goed klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren. Haar kracht is namelijk dat ze door de peer-to-peeraanpak op een gelijkwaardig niveau en op de juiste plekken in contact komt met zorg- en hulpcliënten en ex-patiënten.

Panelmedewerkers

Meetellen werkt met een kerngroep van panelmedewerkers. Deze panelmedewerkers helpen bijvoorbeeld bij het werven van te ondervragen panelleden, adviseren over vragenlijsten, nemen enquête af en helpen bij het verwerken van de resultaten.

Panel

Meetellen heeft een panel georganiseerd van ruim 400 zorg- en hulpcliënten en ex-patiënten door de stad heen. Leden van het panel vullen een paar keer per jaar enquêtes in. Panelleden krijgen op die manier een stem, omdat ze zo kunnen vertellen wat zij verstaan onder goede ondersteuning.  Deelnemers geven zelf aan hoe zij mee willen doen aan het panel. Ze kunnen per post, digitaal of in een persoonlijk gesprek hun mening geven.

Kennismaking

Meetellen stelt zich voor in deze korte film:

Meedoen met Meetellen?

Dat kan altijd! Zeker als panellid. En we zijn ook altijd op zoek naar panelmedewerkers. Panelmedewerkers draaien mee in ons Meetellenteam en voeren wekelijks verschillende taken uit. We kijken met jou wat bij je past en wat je aankan.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Stuur een email naar: Annette Schlingmann of bel met 06-554 93 401 of surf naar: Meetellen in Utrecht.

Locatie

Koningin Wilhelminalaan 6
3527LD, Utrecht

Meetellen inhuren?

Heeft u een mooie onderzoeksopdracht waar de specifieke kwaliteit van Meetellen goed bij van pas komt? Dan komen we graag in contact met u!

Stuur een email naar Annette Schlingmann of bel met 06- 554 93 401