JOUWtafel

JOUWtafel.nl is opgericht door Niels van der Kuur. Nadat Niels de kunstacademie met succes heeft afgerond is hij in een schuur/atelier in Hekendorp tussen de koeien en schapen begonnen met het maken van zijn eerste tafel in opdracht van een vriend. Steeds meer mensen wisten de weg naar Niels te vinden en het werd uiteindelijk tijd voor een grotere  professionele werkplaats. (met showroom!) Deze vond hij in bedrijfsverzamelgebouw Synergos te Woerden.

Bij JOUWtafel.nl willen we niet alleen bezig zijn met hout en tafels, maar juist ook met mensen die in een fase van hun leven zitten dat het even niet lekker loopt.
Ben jij door omstandigheden (nog) niet in staat om een baan te krijgen in het reguliere circuit? Maar je wilt wel graag arbeidsritme opdoen en weer structuur krijgen in je dagelijks leven?

Dat is dan mooi! Want wij leveren niet alleen maatwerk met tafels. Wij bieden jou ook graag een passende werkplek waar je tot bloei kunt komen. Samen kijken we naar wat je wil en kunt bereiken en misschien maak jij over een tijdje al je eigen tafel. We doen hier niet aan stress, jagen je niet op en leggen niet onnodig veel hooi op je vork. Wel vinden we het belangrijk dat je gemotiveerd bent en dat je op tijd te komt. Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken en leren, klik dan op deze link: WIJ 3.0