Dagbegeleiding Ouderen WIJ +

Je bent welkom zoals je bent om er een mooie dag van te maken, voor jezelf en met andere bezoekers.

Bij WIJ + is de mogelijkheid om mee te doen aan activiteiten voor de ouder wordende mens. De + staat voor levenservaring en gedeeld plezier.

Op maandag, dinsdag en donderdag is er van 11:00 uur tot 15:00 uur voor ieder wat te doen. Van samen koken en eten tot het (weer) oppakken van hobby’s. Bezigheden om met elkaar te doen of meer op jezelf mee te zijn. Voorbeelden van activiteiten: creatief bezig zijn (schilderen, houtbewerken, speksteen, boetseren, textiele werkvormen, sieraden maken), tuinieren, computervaardiger worden en spelletjes.

Bij WIJ + staat ieders eigen interesses en voorkeuren altijd op de voorgrond.

Eerste stap

De eerste stap kan spannend zijn en dat begrijpen wij. Mocht je het prettig vinden dan kan de begeleiding bij jou thuis langskomen om kennis te maken. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer komen kijken.

Meedoen?

Om mee te doen is een verwijzing van het buurtteam Sociaal vereist.

Wil je meer hierover weten of heb je vragen over andere zaken van de dagbegeleiding? Je kunt contact opnemen met Maria van der Weegen, 06-55493390

De dagbegeleiding Ouderen is te vinden aan:
Stroyenborchdreef 12
3562 GN Utrecht
030-3039989

Specialisatie

De dagbegeleiding Ouderen van WIJ + is gespecialiseerd in de omgang met ouderen die kampen met psychiatrische problematiek.

 

 

Maria van der Weegen en Willem Klein Hesselink (begeleiders)