SBPost vacatures in regio Utrecht

Je bekijkt nu SBPost vacatures in regio Utrecht

SBPost is een sociale onderneming, die dagelijks post en mailings verzorgt. Dat doet zij voor bedrijven, instellingen en gemeentes in regio Utrecht. SBPost geeft ruimte aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Actuele SBPost vacatures

In samenwerking met WIJ 3.0 en UW zoekt SBPost versterking. Er zijn vacatures voor Postbezorgers (post bezorgen met de scooter of fiets) en een Meewerkend voorman/vrouw.

STATUS: deze vacatures zijn inmiddels ingevuld!

Postbezorgers voor SBPost

De scooter/fietsbezorger start de dag op het depot van SBPost op WIJ 3.0 locatie De Stadsbrug in Utrecht Zuidwest. Hier start je met het sorteren van de post voor de wijk waar je die dag gaat bezorgen. Je legt de post in de volgorde waarin je het zal rondbrengen. Hierna ga je op pad in de wijk. Dit werk doe je in principe zelfstandig. De werkweek is van dinsdag t/m zaterdag. Een werkdag bestaat uit 7.2 uur per dag. Parttime werken is ook mogelijk, wel verdeeld over vijf dagen.

Standplaats: Utrecht, Nieuwegein, Woerden en Breukelen.
Lees de hele vacature (PDF, opent in een nieuw venster)

Meewerkend voorman/vrouw

Als meewerkend voorman/vrouw ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team postbodes. Je zorgt er dagelijks voor dat het team de post bezorgt. Bij problemen door ziekte en verlof spring je in en communiceer je met het hoofdkantoor om samen een oplossing te zoeken. Als voorman/vrouw biedt je een luisterend oor. Postbodes gaan zo altijd met een positief gevoel de weg op. De werkweek is van dinsdag t/m zaterdag.

Standplaats: Utrecht.
Lees de hele vacature (PDF, opent in een nieuw venster).

Reacties

Heb je vragen of wil je solliciteren en je CV met een korte motivatie opsturen?

Neem dan contact op met Antoinette Fonville via:
antoinette.fonville@wij30.nl of 06 5549 33 85.