Actuele werkplekken voor deelnemers en vrijwilligersvacatures

Hieronder vind je een greep uit alle beschikbare plekken voor deelnemers en actuele vacatures voor vrijwilligers. Algemene informatie over arbeidsmatige activiteiten bij WIJ 3.0 en de verschillende locaties vind je op deze pagina.

beschikbare plekken voor deelnemers

Medewerker Botanische Tuinen

Elke donderdagmiddag werkt er een groep deelnemers in de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park. Werkzaamheden: tuinieren, meubels timmeren en plantenbakken maken, zowel binnen als buiten. Lees hier meer over deze activiteit.

Receptiemedewerker Maliegilde

Locatie Maliegilde heeft een werkplek voor deelnemers die als receptiemedewerker actief willen zijn. Interesse? Lees hier meer over de vacature voor receptiemedewerker.

Glasetser bij het Maliegilde

Locatie Maliegilde zoekt deelnemers die het leuk vinden om te leren glasetsen. Dit is een oud ambacht dat glaswerk via een tekst of tekening bijzonder maakt. Lees hier meer over de vacature.

aanpakkers bij Cleanteam Overvecht

Het Cleanteam Overvecht zorgt voor een schone stad. Op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdag en vrijdag wordt er gewerkt. Er zijn plekken beschikbaar voor deelnemers, kijk voor informatie en aanmelden bij de Wijkwerkploegen.

Aan de slag in de Circulaire Werkplaats

In onze Circulaire werkplaats maak je van gebruikte materialen nieuwe producten. De werkplaats is een project samen met Kringloop De Arm en Emmaus. Er zijn werkplekken vrij voor deelnemers. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Vacatures voor vrijwilligers

Groepsbegeleider / gespreksleider filosofiegroep

Voor locatie De Strooij zijn wij op zoek naar een vrijwillige begeleider / gespreksleider van een filosofiegroepje. Meer over deze vacature lees je hier.

Groepsbegeleider textiel bedrukken

Voor Atelier Maliegilde zijn wij op zoek naar een vrijwillige begeleider van de activiteit textiel bedrukken. Lees hier meer over deze vacature.

Vrijwilliger bij Digiwijs 3.0

Wil jij Utrechters helpen om digitaal vaardiger te zijn? Digiwijs 3.0 draait op een enthousiast team vrijwilligers. Zij geven of ondersteunen lessen en verzorgen administratie en ICT. Kijk op de Digiwijs 3.0 website voor alle informatie.

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een werkactiviteit bij WIJ 3.0? Vul dan dit formulier in. Na aanmelding nemen we contact met je op. We kijken dan of het aanbod geschikt is voor jou of geschikt kan worden gemaakt.

Contact

WIJ 3.0
Krommerijn 101
3582 CT, Utrecht

E-mail: info@wij30.nl
Telefoon: 030 292 65 15