Stadsbrouwerij RoodNoot – Leidsche Rijn

Helpen in het restaurant van een bierbrouwerij waar ze hun eigen bier schenken, werken in de keuken van het restaurant en gasten bedienen… Spreekt dat je aan? Mooi, want dat is werk dat wij aanbieden in Stadsbrouwerij RoodNoot. In samenwerking met RoodNoot bieden wij werkplekken aan in een prachtige oude boerderij in Leidsche Rijn Centrum. Je maakt deel uit van een fijn team met professionals en mensen die het vak nog mogen leren. Samen zorgen ze ervoor dat de klant met een tevreden glimlach de deur uit gaat.

Stadsbrouwerij RoodNoot in Utrecht

Eind maart 2022 is RoodNoot geopend, een bierbrouwerij annex restaurant in Leidsche Rijn Centrum. In samenwerking met WIJ 3.0 zijn daar werkplekken beschikbaar voor mensen die zich in een veilige omgeving willen ontwikkelen. Er zijn verschillende taken rond de brouwerij, maar vooral in de keuken en het restaurant. Je werk stemmen we af op wat je kunt en wilt. Meewerken is al mogelijk als je één dagdeel van drie uur beschikbaar bent.

Taken die je hier kunt doen:

  • Voorbereiden van maaltijden onder leiding van een kok
  • Opruimen en schoonmaken
  • Afwassen en glazen vlekvrij afdrogen
  • Gasten ontvangen en serveren
  • Tafels in het restaurant afruimen

Begeleiding

Je werkt onder begeleiding van een werkbegeleider van WIJ 3.0. Je krijgt hiervoor een onkostenvergoeding van €2,- per uur. We spreken doelen af zodat je het werk kan gebruiken om jezelf te ontwikkelen en om nieuwe dingen te leren. Gaat het goed en vind je het leuk, dan kunnen we je taken en uren uitbreiden. En eventueel kunnen we je begeleiding bieden bij het volgen van een opleiding of bij het vinden van betaald werk.

Aan de slag bij RoodNoot

Voor meer informatie en aanmelden kun je contact met ons opnemen via het aanmeldformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dat is vrijblijvend. Na het gesprek kun je beslissen of je mee wilt werken in de Stadsbrouwerij.

Volg Stadsbrouwerij RoodNoot op Instagram en Facebook.

Over WIJ 3.0 en RoodNoot

WIJ 3.0 is specialist in activering en re-integratie. Op meerdere locaties in stad en regio Utrecht bieden we dagactiviteiten, toeleiding naar betaald werk en opleiding, trainingen en jobcoaching. We zijn er voor mensen met een kwetsbaarheid en bieden hen kansen op meer zelfstandigheid, stabiliteit en persoonlijke ontwikkeling.

De missie van Stadsbrouwerij RoodNoot Utrecht sluit hier op aan: een sociale onderneming die door ambachtelijk brouwen van bier zingeving biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Kwaliteit van het product en de mens gaan hand in hand, geduld is bij zowel het brouwproces als in de begeleiding van medewerkers het sleutelwoord.