2D Programmeren
Misschien is dit te periode dat je je voornemen uitvoert om eens dieper in de ICT te duiken. Om jezelf meer te leren over programmeren bijvoorbeeld. Of het leren werken met html. Wij bieden je hulp hierbij via een platform wat is ingericht. In dit platform helpen de verschillende deelnemers van ons werkbedrijf ICT elkaar. Mooie back up dus van ervaren en beginnende ICT’rs.

Twee websites waar je kan starten zijn:

Codeacademy – als je meer wilt weten over programmeren en programmeertalen
w3schools– als je meer wilt weten over html en websites maken
udemy– diverse vormen van software-ontwikkeling (kosten aan verbonden)

Het platform voor hulp vind je hier.

Aanwijzing voor gebruik: onderaan de pagina staat een link om je te registreren. Na registratie en login zie je rechtsboven je loginnaam staan. Als je hierop klikt zie je een link naar je User Control Panel. Hier kun je je email instellingen, taal en vormgeving veranderen. 

Nodig:
Computer en internet en al enige handigheid in het werken met computers.

Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je contact opnemen met systeembeheer@ict-stadsbrug.nl, of je kunt iets posten in het sub-forum met de titel “Vragen, opmerkingen en suggesties”


2E Beter leren computeren
Ben je nog niet zo goed met de computer en internet? Denk je dat het leuk is om er iets meer mee te oefenen? Dan hebben wij een geschikte online omgeving hiervoor met de (voordehandliggende) naam: Oefenen.nl.

Je hoeft het niet allemaal alleen uit te vinden! Je vindt hieronder een uitleg om te beginnen. En er zijn twee telefoonnummers waar je naartoe kan bellen voor hulp: 06-57451957 en 06-57435752. Deze hulplijnen zijn bereikbaar elke dinsdag van 10:00 tot 12:00 uur en elke donderdag van 13:00 tot 15:00 uur.

Nodig:
Computer en internet