1D Creatief schrijven
Misschien is deze tijd van Corona ook een tijd om alles wat je bezighoudt creatief op te schrijven, oftewel stil de tijd door creatief schrijven! Je vindt hiernaast een voorbeeld en ook de eerste opdracht. Als je zin heb om mee te doen, stuur dan jouw werk naar annette.tahija@kwintes.nl . Laat bij je eerste mail even weten uit welke plaats je komt.

Wanneer we je bijdrage hebben ontvangen, sturen we je binnen twee dagen weer een nieuwe opdracht. Jij neemt de tijd om deze te maken en weer in te sturen. Zo gaan we door.

Nodig: pen en papier, email


1E Kralenketting maken met andere Utrechters
Werk samen met alle andere mensen die ook gedwongen thuis zijn om de langste kralenketting van de wereld te maken! En om heel Utrecht symbolisch met elkaar te verbinden.
Je leest hieronder hoe het in z’n werk gaat en wat je kan doen.

Nodig:
papier (tijdschriften, behang, vouwblaadjes, kranten), hobbylijm en schaar saté-prikker of een breinaald


1F Kleur Amelisweerd
Amelisweerd nu bezoeken is, hoe fijn ook met mooi weer, niet erg wijs; het kan er al snel te druk zijn. Toch je Amelisweerd-moment beleven? Dat kan met de kleurplaat die hier rechts is afgebeeld. Je kunt ‘m printen, maar we kunnen je de kleurplaat ook opsturen (geldt alleen voor cliënten van WIJ 3.0). Je kunt via blijfmeedoen@wij30.nl de kleurplaat aanvragen.

Nodig: kleurpotloden of stiften of (water)verf


1G Haak je eigen (Paas)Haas!
Voor wie kan haken is dit een mooie uitdaging. Maak je dit voor of met Pasen dan is dat een knappe prestatie! Zonder meer is het een mooie opgave om deze fraaie haas zelf te maken!
Zie hieronder de instructies.

Nodig: haaknaald 2, geschikte wol, stopnaald, 2 oogjes en 1 neusje.