Activiteiten blijven toegankelijk

De meeste dagactiviteiten zijn weer gestart. Met het aflopen van de verscherpte maatregelen op 18 november zijn veel cursussen en trainingen ook weer mogelijk. De Digiwijs-cursussen gaan door voor zover dat kan op locaties. Het bezoeken van de dagactiviteiten kan alleen met persoonlijke uitnodiging via de begeleider.

Meer informatie over waar je weer kan meedoen aan activiteiten en de voorzorgsmaatregelen daarbij vind je in de onderstaande documenten:

Activiteiten om thuis te doen

We hebben tal van activiteiten uitgezocht om thuis te doen. Deze activiteiten en meer vind je op deze pagina’s. Neem snel een kijkje en ga aan de slag! De meeste activiteiten zijn ook verzameld in een boekwerkje:

Een deel van de activiteiten vraagt materialen die je mogelijk niet hebt. Laat het weten via info@wij30.nl. Vermeld je naam, adres en activiteit waar je aan meedeed of WIJ 3.0-locatie waar je kwam. We kijken dan wat mogelijk is.

Mondkapjes

Let op: vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Die verplichting is er niet op WIJ 3.0 locaties, maar we raden het gebruik van mondkapjes wel aan. Hou in de gaten welke regels er zijn op de locatie die je bezoekt. Je kunt bij de begeleiders terecht als je hier vragen over hebt.

informatie en hulp bij corona

Zoek je hulp (voor iemand)? In dit overzicht van de gemeente Utrecht staat informatie over alle hulp die er is. Ken je iemand die moeite heeft met lezen? Op deze website staat actuele informatie over corona in begrijpelijke taal.

We blijven in contact!

We houden zo veel mogelijk contact met iedereen die nu niet naar de activiteit kan. Heb je vragen of ideeën neem contact met ons op via info@wij30.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en activiteit waar je aan meedeed of de WIJ 3.0-locatie waar je kwam. Of bel 030-292 65 15 en stel je vraag.

Informatie bijgewerkt tot 2 december, 12:00 uur

Aanmelden cliënten

Het aanmelden van nieuwe deelnemers voor dagactiviteiten en van nieuwe klanten voor Trajectbegeleiding is gewoon mogelijk. Wil je hierover een kort overleg in geval van een dagactiviteit? Dat kan via:

Jasper van der Vooren, tel. 06 256 452 41
Lotte Peek, tel. 06 256 452 37

Voor een re-integratietraject neem je contact op via het algemene telefoonnummer: 030 292 65 15.