Activiteiten met beperkingen weer toegankelijk

De meeste dagactiviteiten zijn weer gestart. De Digiwijs-cursussen starten weer na de zomerperiodel. Het bezoeken van de dagactiviteiten kan alleen met persoonlijke uitnodiging via de begeleider. Meer informatie over waar welke activiteiten weer aangeboden en de voorzorgsmaatregelen daarbij vind je in de onderstaande documenten:

Activiteiten om thuis te doen

We hebben tal van activiteiten uitgezocht om thuis te doen. Deze activiteiten en meer vind je op deze pagina’s. Neem snel een kijkje en ga aan de slag! De meeste activiteiten zijn ook verzameld in een boekwerkje:

Een deel van de activiteiten vraagt materialen die je mogelijk niet hebt. Laat het weten via info@wij30.nl. Vermeld je naam, adres en activiteit waar je aan meedeed of WIJ 3.0-locatie waar je kwam. We kijken dan wat mogelijk is.

We blijven in contact!

We houden zo veel mogelijk contact met iedereen die nu niet naar de activiteit kan. Heb je vragen of ideeën neem contact met ons op via info@wij30.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en activiteit waar je aan meedeed of de WIJ 3.0-locatie waar je kwam. Of bel 030-292 65 15 en stel je vraag.

Informatie bijgewerkt tot 22 juli, 08:00 uur

Aanmelden cliënten

Het aanmelden van nieuwe deelnemers voor dagactiviteiten en van nieuwe klanten voor Trajectbegeleiding is gewoon mogelijk. Wil je hierover een kort overleg in geval van een dagactiviteit? Dat kan via 06-25645241 (Jasper van der Vooren) of 06-25645237 (Lotte Peek). Voor een re-integratietraject kan dat via 030-2926515.