Activiteiten voor deelnemers

We hebben tal van activiteiten uitgezocht om thuis te doen. Deze activiteiten en meer vind je op deze pagina’s. Neem snel een kijkje en ga aan de slag!

De meeste activiteiten zijn ook verzameld in een boekwerkje:

Een deel van de activiteiten vraagt materialen die je mogelijk niet hebt. Laat het weten via blijfmeedoen@wij30.nl. Vermeld je naam, adres en activiteit waar je aan meedeed of WIJ 3.0-locatie waar je kwam. We kijken dan wat mogelijk is.

Activiteiten beperkt weer toegankelijk

De meeste dagactiviteiten en Digiwijs-cursussen liggen nog stil. Zodra het kan en mag starten we alle activiteiten weer op. Voor een groep cliënten die het echt nodig heeft om niet in grote problemen terecht te komen zijn op enkele locaties verschillende dagactiviteiten weer toegankelijk. Dit gaat op persoonlijke uitnodiging via de begeleider. Meer informatie over waar welke activiteiten weer aangeboden en de voorzorgsmaatregelen daarbij vind je in de onderstaande documenten:

We blijven in contact!

We houden zo veel mogelijk contact met iedereen die nu niet naar de activiteit kan. Heb je vragen of ideeën neem contact met ons op via blijfmeedoen@wij30.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en activiteit waar je aan meedeed of de WIJ 3.0-locatie waar je kwam. Of bel 06 – 46 88 21 64 en spreek je naam, telefoonnummer en locatie in.

Voor alle cliënten is er op telefoonnummer 06-46 88 21 64 actuele info beschikbaar over de opschorting van activiteiten. Deze informatie zal ook te vinden zijn op deze pagina en onze facebookpagina

Informatie bijgewerkt tot 18 mei, 17:45 uur

Onze activiteiten vandaag

  • De nacht- en dagopvang op de Stadsbrug
  • Dagactiviteiten in de klinieken Altrecht en Fivoor (alleen voor klinische patiënten)
  • Dagactiviteiten op enkele locaties voor deelnemers op uitnodiging
  • Klantgesprekken Trajectbegeleiding op enkele locatie in beperkte mate
  • Telefonisch contact (of whatsapp/ email) met cliënten via de eigen begeleiders of medewerkers in ons Contactteam
  • Mogelijkheden om thuis aan de slag te zijn met thuisactiviteiten
  • Trajectbegeleiding telefonisch/ email, soms via wandelafspraak

Aanmelden cliënten blijft mogelijk

Het aanmelden van nieuwe deelnemers voor dagactiviteiten en van nieuwe klanten voor Trajectbegeleiding is gewoon mogelijk. Bij cliënten die het thuis niet meer volhouden en voor wie en dagactiviteit zeer gewenst is nemen we met voorrang contact op. Wil je hierover een kort overleg in geval van een dagactiviteit? Dat kan via 06-25645241 (Jasper van der Vooren) of 06-25645237 (Lotte Peek). Voor een re-integratietraject kan dat via 030-2926515.