Sport- en speluitleen van WIJ 3.0 De Stadsbrug

WIJ 3.0 De Stadsbrug heeft een sport- en speluitleen, waar iedereen terecht kan om allerlei spelletjes, sportmaterialen en andere zaken te huren. Zo maak je van elke sportdag of buurtfeest een succes. Veel scholen, buurtcomités en verenigingen kleden hier hun evenementen mee aan.

Assortiment

Het assortiment is heel divers: van ouderwetse spelletjes als hoepelgooien, sjoelen, kegelen, een kop van Jut en blikgooien tot airhockey en tafeltennis. Voor veel sporten zijn de materialen te krijgen, zoals voor badminton, basketbal, bowlen, jeu de boules, crocket en boksen. Handig voor een evenement zijn ook zaken als een machine om buttons mee te maken, biertafels en bijbehorende zitbanken, sporthesjes en een klein kraampje. Er is bovendien een groot assortiment aan vlaggen van bijvoorbeeld Nederland, de provincie Utrecht, Suriname en Italië, én een piratenvlag.

Bestelling online plaatsen

Via de website van de Sport- en Speluitleen zijn alle materialen te bekijken en te bestellen. Je reserveert wat je wilt hebben en kiest een datum en tijd voor afhalen en terugbrengen. Dat kan in overleg op maandag t/m vrijdag tijdens openingstijden van De Stadsbrug. Betalen gebeurt bij het afhalen per PIN. Materialen reserveren en het hele assortiment bekijken kan via www.sportenspel-uitleen.nl

Meer informatie

Neem bij vragen contact op via 030 296 13 80 (De Stadsbrug) of info@wij30.nl.

Adres:

Sport- en Speluitleen van De Stadsbrug
Koningin Wilhelminalaan 6
3527 LD in Utrecht