Fietsreparatie en verkoop van stadsfietsen

Een beurt voor je fiets, het afstellen van een elektrische fiets of de aanschaf van een bijzondere stadsfiets… Voor dat soort zaken klop je aan bij de Fietsenmakerij van WIJ 3.0.

De Fietsenmakerij op de Stadsbrug

Je fiets wordt gerepareerd of in elkaar gezet door deelnemers op weg naar herstel en re-integratie. De Fietsenmakerij geeft mensen de kans zich te verbinden met het product dat zij maken: de naam van de bouwer is terug te vinden op elke nieuwe fiets. De opvallende fietsen scheppen een bijzondere band tussen de maker en het product dat hij maakt.

Aan de andere kant wordt het voor jou als koper duidelijker dat de aanschaf van dit product iemand in de eigen omgeving helpt. De Fietsenmakerij werkt met gerecyclede fietsframes, op een duurzame manier, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product.

Ons goedkope fietsen aanbod

De fietsen die in onze werkplaatsen gerepareerd worden verkopen wij ook weer door voor een mooie prijs. Dus ben jij op zoek naar een goedkope tweedehands stadsfiets? Kom gerust eens langs om ons fietsen aanbod te bekijken.

De Fietsenmakerij biedt tweedehands fietsen in alle soorten en maten. Tweedehands transportfietsen, stadsfietsen, omafietsen, opafietsen en nog veel meer.