Corona informatie

Activiteiten blijven toegankelijk

Ook onder de nieuwe verscherpte maatregelen van 15 december blijven onze arbeidsmatige en sociale dagactiviteiten in Utrecht doorgaan. De gemeenten Utrecht, Zeist en Nieuwegein sluiten hiermee aan bij de uitzonderingen die het Rijksbeleid maakt voor kwetsbare doelgroepen.

Kijk voor informatie over de activiteiten van Digiwijs 3.0 op de Digiwijs-website.

Meer informatie over waar je weer kan meedoen aan activiteiten en de voorzorgsmaatregelen daarbij vind je in de onderstaande documenten:

Activiteiten om thuis te doen

We hebben tal van activiteiten uitgezocht om thuis te doen. Deze activiteiten en meer vind je op deze pagina’s. Neem snel een kijkje en ga aan de slag! De meeste activiteiten zijn ook verzameld in een boekwerkje:

Een deel van de activiteiten vraagt materialen die je mogelijk niet hebt. Laat het weten via info@wij30.nl. Vermeld je naam, adres en activiteit waar je aan meedeed of WIJ 3.0-locatie waar je kwam. We kijken dan wat mogelijk is.

Mondkapjes

Let op: vanaf 1 december is het verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Die verplichting is er niet op WIJ 3.0 locaties, maar we raden medewerkers en cliënten wel aan om in onze gebouwen een mondkapje te dragen. Op alle locaties zijn mondkapjes en voldoende reinigingsgel beschikbaar. Ook kun je op de vloer pijlen zien die een verplichte looprichting aangeven. Hou in de gaten welke regels er zijn op de locatie die je bezoekt. Je kunt bij de begeleiders terecht als je hier vragen over hebt.

Informatie en hulp bij corona

Zoek je hulp (voor iemand)? In dit overzicht van de gemeente Utrecht staat informatie over alle hulp die er is. Ken je iemand die moeite heeft met lezen? Op deze website staat actuele informatie over corona in begrijpelijke taal.

We blijven in contact!

We houden zo veel mogelijk contact met iedereen die nu niet naar de activiteit kan. Heb je vragen of ideeën neem contact met ons op via info@wij30.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en activiteit waar je aan meedeed of de WIJ 3.0-locatie waar je kwam. Of bel 030-292 65 15 en stel je vraag.

Informatie bijgewerkt tot 15 december, 15:00 uur