Corona informatie

Activiteiten blijven toegankelijk

Onze arbeidsmatige en sociale dagactiviteiten mogen blijven doorgaan. De gemeenten Utrecht, Zeist en Nieuwegein sluiten aan bij de uitzonderingen die het Rijksbeleid maakt voor kwetsbare doelgroepen.

De activiteiten van Digiwijs 3.0 hebben wel beperkingen, kijk voor meer informatie op de Digiwijs-website.

Meer informatie over waar je kan meedoen aan activiteiten en de voorzorgsmaatregelen daarbij vind je in de onderstaande documenten:

Activiteiten om thuis te doen

We hebben tal van activiteiten uitgezocht om thuis te doen. Deze activiteiten en meer vind je op deze pagina’s. Neem snel een kijkje en ga aan de slag! De meeste activiteiten zijn ook verzameld in een boekwerkje:

Een deel van de activiteiten vraagt materialen die je mogelijk niet hebt. Laat het weten via info@wij30.nl. Vermeld je naam, adres en activiteit waar je aan meedeed of WIJ 3.0-locatie waar je kwam. We kijken dan wat mogelijk is.

Mondkapjes

Let op: het is verplicht om een mondkapje te dragen in publieke ruimtes. Die verplichting is er niet op WIJ 3.0 locaties, maar we raden medewerkers en cliënten wel aan om in onze gebouwen een mondkapje te dragen. Op alle locaties zijn mondkapjes en voldoende reinigingsgel beschikbaar. Ook kun je op de vloer pijlen zien die een verplichte looprichting aangeven. Hou in de gaten welke regels er zijn op de locatie die je bezoekt. Je kunt bij de begeleiders terecht als je hier vragen over hebt.

Informatie en hulp bij corona

Zoek je hulp (voor iemand)? In dit overzicht van de gemeente Utrecht staat informatie over alle hulp die er is. Ken je iemand die moeite heeft met lezen? Op deze website staat actuele informatie over corona in begrijpelijke taal.

We blijven in contact!

We houden zo veel mogelijk contact met iedereen. Heb je vragen of ideeën neem contact met ons op via info@wij30.nl. Of bel 030-292 65 15 en stel je vraag.

Informatie bijgewerkt tot 20 mei, 14:00 uur