header-nieuwsbrief

04 oktober 2022

Hallo ,

In deze nieuwsbrief

1. Open Dag Ghanaplein woensdagmiddag 5 oktober
2. Vierde editie van Kwastendag geslaagd
3. Team WIJ 3.0 loopt de Socialrun
4. Cliëntenblad Wijzer
5. Vacature: leerwerkplek SBE

Nieuws

Open Dag WIJ 3.0 Ghanaplein woensdag 5 oktober

OpenDag_Ghanaplein_sq
Woensdag 5 oktober ben je welkom op de Open Dag van WIJ 3.0 Ghanaplein. Tussen 13.00 en 16.30 uur kun je een kijkje nemen in en rond het pand en kennismaken met de werk- en activiteitenbegeleiders. Met een kleine markt waar we laten zien wat we maken, een inloop langs alle activiteiten en natuurlijk koffie/thee en iets lekkers erbij. Onze begeleiders zijn aanwezig om je alles te laten zien en vragen te beantwoorden. Dus kom langs, bekijk de tuin, de kunst in het pand en ga zelf aan de slag.

Adres: Ghanaplein. Ghanadreef 2 in Utrecht.
Aanmelden is niet nodig.
Meer informatie

Een geslaagde vierde editie van Kwastendag

Kwastendag_2022_fotograaf_GerbrandLangenberg (1)
Foto: Gerbrand Langenberg
Op 15 september was er weer een Kwastendag, de vierde editie van dit speciale evenement. Deelnemers maakten kennis met het schildersvak, gewoon door zelf aan de slag te gaan met schilderen, schuren, steigerbouw en allerlei andere klussen. Eenentwintig mensen hebben op deze manier zeer actief kennis gemaakt met alle aspecten van het schildersvak.
Een deel van hen zal verder gaan in het leerwerktraject 'Je leven in de verf'. Dit is een interne opleiding bij een van de onderhoudsbedrijven die voor Mitros werken. We zijn er trots op dat we - samen met alle organiserende partijen - mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg kunnen helpen naar een mooie loopbaan. Samen creëren we kansen!

Team WIJ 3.0 liep de Socialrun 2022

Socialrun_teamfoto_WIJ30
Een geweldige prestatie van alle teams die mee hebben gedaan aan de Socialrun dit jaar. Team WIJ 3.0 heeft de lange estafetteloop door Nederland weer met succes afgelegd, niet altijd geplaagd door mooi weer. Met onze deelname vragen we aandacht voor een inclusieve maatschappij waarin iedereen kan meedoen. Bekijk de leuke video-impressie van team WIJ 3.0 via Facebook. Daarin legt loper Richard uit waarom hij net als vorig jaar heeft meegedaan:

"De motivatie om mee te doen is dat ik zelf een ggz-verleden heb. Ik heb een traumatisch NAH-verleden. Daar herstel je natuurlijk nooit van, maar ik ben zover hersteld dat ik nu zelf werk in de ggz en dat ik dit ook mag doen: geld binnenhalen voor de ggz en lopen natuurlijk."

Voor iedereen die heeft meegedaan bij een van de teams: hartelijk gefeliciteerd met jullie prestatie!

Lees de nieuwe Wijzer - het cliëntenblad van WIJ 3.0

Eenmaal per kwartaal verschijnt het cliëntenblad van WIJ 3.0: Wijzer. Het blad wordt gemaakt door deelnemers en vrijwilligers en is bedoeld voor alle deelnemers van WIJ 3.0 en andere geïnteresseerden. Met name in het katern Hartekreet kunnen deelnemers hun bijdragen kwijt.

In het nieuwe herfstnummer lees je over Kwastendag, over activering bij de nachtopvang op de Biltstraat, maak je kennis met Annet - vrijwilliger bij StapSports op De Stadsbrug en meer.
cover_Wijzer_nr19_2022
Lees de actuele Wijzer en vorige edities van het blad online via onze website.

Vacatures

Leerwerkplek SBE

Ben of ken je iemand die binnenkort start met de opleiding SBE (sociaal begeleider met ervaringsdeskundigheid)? Wij hebben een mooie leerwerkplek voor een SBE-er. We bieden een interessante leerwerkervaring in een organisatie met ervaren en gemotiveerde mensen.

Interesse? Reageer uiterlijk 14 oktober. Kijk voor meer informatie en de hele vacaturetekst op onze website.

Meer informatie

Activering bij WIJ 3.0

Hulp nodig bij een casus?

Zit je met een vraag over activering? En vind je het fijn even ruggespraak te hebben? Stuur dan een e-mail naar casus@wij30.nl. Wij geven graag advies. Je deelt je casus vertrouwelijk.

Bekijk al onze locaties

Benieuwd naar al onze locaties en de verschillende sociale en arbeidsmatige activiteiten die wij organiseren in Utrecht, Nieuwegein, Zeist en Den Dolder? Een compleet overzicht vind je hier.

Ons aanbod op Jekuntmeer.nl

Al onze activiteiten staan ook op de website 'Je kunt meer'. Een compleet overzicht vind je hier (klik op de kaart).

Trajecten & Coaching

WIJ 3.0 heeft een breed aanbod aan re-integratietrajecten, waarmee we cliënten begeleiden naar betaald werk of vrijwilligerswerk. Ook bieden we jobcoaching en geven we cursussen. Bekijk hier ons hele aanbod.

Colofon

Foto's zijn van Gerbrand Langenberg en WIJ 3.0, tenzij anders vermeld.

Met deze Nieuwsbrief informeren we partners en geïnteresseerden over onze activiteiten. Mocht je hier geen prijs op stellen, dan kun je je via de link onderaan deze nieuwsbrief uitschrijven.
Een afbeelding van...
Email Marketing Powered by MailPoet